Skip to main content
 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε διαδικτυακά στις 15 και 16 Ιουνίου το Health IT Conference 2021 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 450 στελεχών Πληροφορικής Νοσοκομείων, ΥΠΕ και φορέων υγείας της χώρας, Διοικητές Νοσοκομείων και ΥΠΕ, εκπροσώπους του υπουργείου Υγείας, της ΗΔΙΚΑ, του ΕΟΠΥΥ, επαγγελματίες υγείας, εκπροσώπους εταιρειών του ιδιωτικού τομέα, εκπροσώπους ερευνητικών ιδρυμάτων και μελών του ακαδημαϊκού χώρου, οι οποίοι συναντήθηκαν σε έναν στρατηγικό διάλογο για τον ψηφιακό ανασχηματισμό της χώρας. Με έμφαση σε θέματα όπως η διαχείριση της πανδημίας μέσω των ψηφιακών εργαλείων και εφαρμογών, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο ΕΣΥ και η διαλειτουργικότητα μεταξύ των φορέων παροχής υπηρεσιών Υγείας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, αλλά και με την παρουσίαση σημαντικών εξελίξεων πάνω σε θέματα όπως η άυλη συνταγογράφηση, οι mobile υπηρεσίες υγείας στη διάθεση του πολίτη, η τηλεϊατρική, τα μεγάλα δεδομένα υγείας, η τεχνητή νοημοσύνη στην υγεία κ.ά, το συνέδριο αποτέλεσε και φέτος ένα σημαντικό forum διαλόγου γύρω από τη Στρατηγική για την Ηλεκτρονική Υγεία.

Στο πλαίσιο του Health IT Conference 2021 ο Επικεφαλής του Κέντρου Εφαρμογών και Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Υγείας στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας κ. Δημήτρης Κατεχάκης παρουσίασε τον νέο συνεργατικό σχηματισμό HDHC την πρώτη μέρα του Συνεδρίου, την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021.

dk_ppt

  • Δείτε εδώ την παρουσίαση με τίτλο: “Hellenic Digital Health Cluster: Συνεργατικός σχηματισμός με όραμα την ενδυνάμωση του ελληνικού οικοσυστήματος”
  • Δείτε εδώ το βίντεο της παρουσίασης
x

User login